Keegi ei hakka mind uskuma, aga ma reaalselt lähen kasiinosse nagu tööle. Tõmban hommikul dressid selga, teen musta kohvi, istun arvuti taha ja avan oma lemmiklehed. Ma ei mängia, et põnevust tunda. Ma teen raha. Selles valdkonnas on kõige olulisem leida usaldusväärne koht, kus ei hakata suuri võite "tehniliste probleemidega" maha kandma. Just seepärast ma veedan esimese tunni iga päev erinevaid foorumeid lugedes – kes maksis, kes ei maksnud. Ja siis ma leidsin selle. Koht, kus ma saan kasutada kõiki oma teadmisi. See polnud lihtsalt üks sait, see oli
parim Ühendkuningriigi krüptokasiino, mida ma olin kunagi näinud. Ja uskuge mind, ma olen neid sadu testinud.
Alustuseks räägin natuke oma meetodist. Ma ei mängi ruletti. Ma ei mängi automateid. Ma mängin live blackjacki ja põhjalikku pokkerit, aga blackjack on mu leivaisa. Miks? Sest seal saab lugeda kaarte. Muidugi, tänapäeva segamismasinad teevad selle keeruliseks, aga mitte võimatuks. Olen arendanud välja süsteemi, mis jälgib väsimust. Jah, krupjeede väsimust. Kui kell jõuab kohaliku aja järgi kolmesse öösel, hakkavad nad tegema vigu. 0,5% viga siin, 0,3% seal. Pikas perspektiivis on see minu kasum.
Täna õhtul istusin maha kell kümme. Panin kõrvaklapid pähe, lülitasin sisse oma märkmiku (mitte paberil - ma kasutan spetsiaalset programmi, mis analüüsib iga käiku reaalajas) ja alustasin. Esimene tund oli ok. Kaotasin kakskümmend eurot. Teine tund - pluss nelikümmend. Kolmandal tunnil hakkas toimuma ime. Krupjee - üks noorem naisterahvas, ilmselt uustulnuk - hakkas segama kaarte teistmoodi. Ta oli närvis. Võib-olla keegi juhendas teda. Minu programm tajus, et kaartide jaotus muutus ettearvatavamaks. Ma alustasin suurte panustega.
Viieteistkümne minutiga olin võitnud nelisada eurot. Aga ma ei peatu. Professionaal ei peatu kunagi enne, kui statistika ütleb stopp. Maas oli pilt, et mäng käib. Teadsin, et varsti vahetavad nad krupjeed - see on alati märguanne. Enne vahetust tegin ühe riskantse käigu. Panin kogu võidu ühele kaardikombinatsioonile. Inimesed vaataksid mind nagu hullu. Aga minu arvutus oli lihtne: eelmiste kaarte põhjal oli tõenäosus, et krupjee läheb üle, 67%. Ta läks üle. Kahekordistasin raha. Nüüd oli mul kaheksasada.
Siis tuli see hetk. Kell oli kaks öösel. Minu lemmik sait, see parim Ühendkuningriigi krüptokasiino, pakkus mulle boonust. Tavaliselt ma ei võta boonuseid. Need on lõksud. Aga see boonus oli erinev - ilma panustamisnõueteta. Lihtsalt 50 eurot sissemakse peale. Ma mõtlesin: "Miks mitte?" See oli viga ja õnn korraga. Ma võtsin boonuse raha ja läksin pokkerilauda. Pokker on teine maailm. Seal ma ei loe kaarte. Ma loen inimesi. Aga live pokkeris ekraani taga on see raskem. Siiski, tänu varasemale enesekindlusele, ma võitsin veel kakssada.
Ja siis juhtus midagi, mida ma polnud kunagi varem kogenud. Sait kuvas teate: "Teie panused on liiga professionaalsed, kahjuks peame teie piirmäärasid vähendama." Ma naersin. Nad tõesti kirjutasid selle välja! Nad tunnistasid, et ma võidan, sest ma tean, mida teen. See polnud õnn. See oli oskus. Ma võtsin oma võidu - täpselt 1040 eurot puhast kasumit - ja väljastasin selle kohe. Kriptoülekanne läks läbi kahekümne minutiga. See ongi professionaali elu: mitte üks suur jackpot, vaid palju väikseid, kindlaid võite.
Mida ma sellest õhtust õppisin? Et ka parimad saidid, nagu see parim Ühendkuningriigi krüptokasiino, ei ole lollid. Neil on kaitsemehhanismid. Aga kui sa oled piisavalt hea, siis nad pigem piiravad sind, kui lasevad sul jätkata. See on kompliment. Ma lõpetasin enne, kui nad mu konto täielikult blokeeriksid. Vahetasin kasiinot. Homme alustan uuesti. Aga täna? Täna ma tellisin koju sushi, vaatasin lolli filmi ja magasin rahulikult. Põnevust polnud. Ainult rahulolu, et oskan oma tööd hästi teha. See ei ole hasartmäng. See on elukutse. Ja keegi ei võta seda minult ära.